Beeldhouwer Vincent de Kievit in onze Galerie.

Expositie Vincent de Kievit (10 juni t/m 1 juli 2017)

Tijdens een bezoek aan de fotostudio kwam Wassenaarder Vincent de Kievit in gesprek met een van de medewerkers is het idee ontstaan om ook ruimtelijk werk te exposeren in de galerie. Vincent is al geruime tijd een actief autodidact beeldhouwer en vervaardigt bronzen sculpturen van mens en dier. Zijn werk laat zich typeren als realistisch figuratief met een eigen signatuur en emotie.

Op 10 juni a.s. zal Vincent de Kievit vanaf 10.00 uur de aftrap geven aan zijn expositie d.m.v. een boetseer-demonstratie bij de galerie. Vincent neemt het publiek dan graag mee om uitleg te geven hoe een bronzen beeld tot stand komt. Vincent heeft weliswaar nog geen grote naamsbekendheid maar hij heeft in het verleden wel deelgenomen aan masterclasses van de bekende beeldhouwer Kees Verkade. Het portret van de Haagse cabaretier en UNICEF ambassadeur Paul van Vliet van Vincents hand is te bewonderen bij de hoofdvestiging van UNICEF in Den Haag.

U bent van harte welkom op zaterdag 10 juni bij de boetseer-demonstratie van Vincent in de galerie. De expositie wordt deze dag om 16.00 uur geopend. In de tussen gelegen tijd zijn de bronzen sculpturen van Vincent te bewonderen in de galerie bij Langstraat33.nl. Op de laatste dag van de expositie, zaterdag 1 juli, zal Vincent nogmaals een boetseer-demonstratie geven.